Bekijk ook:
← Terug naar overzicht

Wie wordt de nieuwe slagwerkinstructeur van DVS Junioren?

Beschikbaar sinds: 01 JUNI 2023
Sluiting aanmeldingstermijn: 20 JULI 2023
Vereniging: Junioren DVS Katwijk – “Door Vriendschap Sterk”
Speelniveau: Jeugddivisie
Repetitie op: Zaterdag

DVS Katwijk is één van de meest toonaangevende show- en marchingbands van Nederland. Het succes van de Marchingband wordt voor een belangrijk deel mogelijk gemaakt door de Junioren van DVS. De jeugd bestaat uit drie geledingen: de Algemene Muzikale Vorming (AMV), het Leerlingenorkest en DVS Junioren met jongeren in de leeftijd van 5 -16 jaar. De Junioren van DVS zijn meervoudig Nederlands Kampioen Mars- en Show en als klap op de vuurpijl werden zij tijdens het Wereld Muziek Concours 2022 in Kerkrade World Champion Marching in de Jeugddivisie.
De ambities van de Junioren van DVS gaan hand in hand met gezelligheid van een fijne en sociale vereniging, de liefde voor muziek en het in stand houden van de Nederlandse show- en marchingcultuur.
Vanaf medio 2023 hebben wij plaats voor een nieuwe gedreven slagwerkinstructeur voor de DVS Junioren.

Profiel
De ideale instructeur heeft een conservatorium achtergrond. Heeft affiniteit met werken met jonge mensen. Is in staat om te motiveren maar heeft een warm verenigingsgevoel. Heeft ervaring in de wereld van show en marching.
De kandidaat gaat wekelijks de slagwerkers van DVS Junioren lesgeven.
Werkt in teamverband samen met de werkgroep Jeugd van DVS en de overige professionele individuele instructeurs van DVS. Is een positief mens die het beste uit de jonge muzikanten wil halen en ze wil begeleiden mede aan de hand van het opleidingsplan van de verenging naar een succesvolle overstap naar de Marchingband.

Wij bieden
Als slagwerkinstructeur van de Junioren van DVS functioneer je in de top van de Nederlandse show- en marchingwereld. Je werkt mee aan het bereiken van de doelen van het ambitieuze beleidsplan van DVS voor de jaren 2022-2030 en zorgt er zo mede voor dat DVS haar toonaangevende positie verder kan uitbouwen. Je wordt uitgedaagd, maar krijgt er heel veel plezier voor terug. Uiteraard is een passende vergoeding beschikbaar.

Heb je interesse?
Mail ons dan via junioren@dvskatwijk.nl en wij nemen direct contact met je op!