Bekijk ook:

Opleidingen

DVS biedt algemene muzikale vorming (AMV) aan voor jongens van 5 t/m 8 jaar. Algemene muzikale vorming is een programma dat is ontworpen om kinderen te helpen de basisprincipes van muziek te begrijpen en te waarderen. Door middel van interactieve en leuke activiteiten, leren kinderen over verschillende muziekinstrumenten, ritmes, notenleer en nog veel meer. Met algemene muzikale vorming kunnen kinderen niet alleen hun muzikale vaardigheden ontwikkelen, maar ook hun creativiteit, zelfvertrouwen en gevoel voor samenwerking. Na het behalen van een AMV diploma ga je verder op het instrument naar keuze uit de bezetting van DVS. De lessen AMV worden gegeven door juf Marit.

Ben je ouder dan 8 jaar of heb je de AMV lessen afgerond? Dan krijg je 1x per week privéles van een professionele docent en mag je na een aantal lessen deelnemen aan het leerlingenorkest waar je leert om samen muziek te maken. Ook is dit de eerste kennismaking met het geven van concertjes. Het leerlingenorkest wordt gedirigeerd door Thomas of Marcel. De AMV’ers en de leerlingen krijgen elke zaterdag les in het marcheren.

Na het leerlingenorkest stroom je door naar de junioren. Dat is natuurlijk een speciaal moment en mag je meedoen met de optredens.

We vinden het bij DVS heel belangrijk dat ook veel ruimte is voor sociale evenementen.  Een speciale commissie organiseert allerlei leuke activiteiten zoals bowlen, filmavonden, sport en spel en nog veel meer.

Heb je nog vragen of interesse om eens langs te komen? Laat het even weten via het contactformulier!

  Contactformulier

  Voornaam: (*)
  Achternaam: (*)
  Telefoonnummer: (*)
  E-mailadres: (*)
  Opmerkingen:
  * verplichte velden