Bekijk ook:

DVS on Stage

DVS on Stage (voorheen Big Band Plus) heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een allround orkest met een geheel eigen stijl en identiteit. Het orkest kenmerkt zich door enthousiasme en ambitie en beheerst een breed repertoire wat bestaat uit een mengeling van pop-, jazz-, musical- en eigentijdse muziek. De bezetting bestaat uit een koper-, hout- en slagwerksectie.

DVS on Stage is inzetbaar voor vrijwel ieder evenement, alleen of in samenwerking met anderen. Zo heeft het orkest naast zelfstandige optredens onder andere succesvol opgetreden met bekende coverbands, artiesten, koren en andere orkesten en is zij een graag geziene gast op openingsmanifestaties van bedrijven en evenementen.

Boek DVS on Stage

DVS on Stage (voorheen Big Band Plus) is opgericht in 2009. Oud-leden die hun muzikale sporen ruimschoots hebben
verdiend binnen DVS vormen de basis van dit orkest, aangevuld met enthousiaste mannen en vrouwen
die graag muziek willen maken bij DVS.

Bart van Meijl
Bart van Meijl (1974) studeerde hoorn- en orkestdirectie aan de conservatoria van Utrecht en Amsterdam. Als gastdirigent werkte hij samen met uiteenlopende orkesten en als docent klein koper was hij diverse jaren verbonden aan de muziekopleiding van Jong Nederland te Asten. Bart stond aan de basis van de oprichting van de Nieuwe Philharmonie Utrecht.

In het dagelijks leven is Bart directeur/eigenaar van een advieskantoor dat zich richt op fiscale- en accountancy vraagstukken voor internationale bedrijven en haar werknemers. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden is hij o.a. landelijke voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO), het Jeugdcultuurfonds Nederland en is hij politiek actief binnen het CDA, waar hij sinds 2011 lid is van de het dagelijks bestuur en de functie heeft van landelijk penningmeester.

Eind 2009 trad Bart aan als interim-dirigent bij DVS on Stage. Vanaf augustus 2011 is hij de vaste dirigent van DVS on Stage.

2018 Kattukse Maestro 2017 Big Party Plus, met medewerking van DVS Junioren Kattukse Maestro 2017 Big Party Plus, met medewerking van DVS Junioren 2016 Big Party Plus, met Antje Monteiro en de coverband Cover The Cage
2011 Big Band Plus meets Los Zand

Download – Klik op de onderstaande link om de promotiefoto’s te downloaden

Promotiefoto’s