Bekijk ook:

Sponsors DVS (Groene Jagers)

Groene Jagersclub

Een vereniging als DVS kan niet bestaan zonder sponsoring. De vereniging bestaat inmiddels uit bijna 250 leden verdeeld over drie orkesten: De Marchingband, de Junioren en DVS on Stage. De orkesten spelen in de top van de Nederlandse muziekwereld. Mede dankzij een professionele jeugdopleiding. De kosten voor materiaal, instructie en opleiding worden voor een groot deel terugverdiend door optredens door heel Europa, maar voor een gedeelte zijn we afhankelijk van sponsors, soms in geld, soms in natura. De sponsoren vormen samen de Groene Jagersclub, vernoemd naar de bijnaam van DVS. Interesse om Groene Jager te worden? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Lidmaatschap en voordelen

Om lid te worden van de Groene Jagersclub moet een bedrijf voldoen aan slechts twee voorwaarden. De eerste voorwaarde is het minimum bedrag aan contributie: slechts € 250,00 excl. btw per kalenderjaar. Een hoger bedrag is natuurlijk toegestaan, maar alle Jagers in de club zijn gelijk, ongeacht de hoogte van de bijdrage. De tweede voorwaarde is eenvoudig: de sponsor moet groot fan zijn van de Chr. Muziekvereniging “Door Vriendschap Sterk” (DVS)!

In ruil daarvoor wordt de sponsor meegenomen in de diverse reclame-uitingen van DVS. De sponsor heeft recht op een naambordje op het bord van de Groene Jagersclub aan de gevel van het clubgebouw van DVS (realisatie: zomer 2019). Ook wordt de sponsor maandelijks op de hoogte gehouden van het wel en wee van DVS en worden er diverse activiteiten georganiseerd, variërend van sponsoravonden, bezoeken aan bijzondere optredens van DVS en uiteraard gratis toegang tot speciale evenementen van DVS.

  Sponsoring

  Bedrijfsnaam (*)
  Naam (*):
  Adres (*):
  Postcode (*):
  Woonplaats (*):
  Telefoonnummer:
  E-mailadres: (*)

  Ik sponsor graag het volgende:
  Jaarlijks 250 euro:
  Per jaar:
  Eenmalig:

  Opmerkingen:
  * verplichte velden