Bekijk ook:
← Terug naar overzicht

Verkoop Festival on Stage officieel gestart

Na een groot succes in 2019 is het Festival weer terug van weggeweest. Dit jaar steken wij het festival in een ander jasje zodat we nog meer muziekliefhebbers het naar hun zin kunnen maken.

Concert on Stage
Op deze avond presenteren wij u een nieuw concept waarin we ons theaterprogramma van het festival in een concert setting zullen brengen. DVS on Stage zal samen met een koor, strijkers en verschillende lokale artiesten een uniek geluid presenteren. Het geheel in een rustige omgeving met meer dan 150 zitplaatsen. Een unieke avond die u niet wilt missen.

Festival on Stage
Op deze avond zal het bekende clubgebouw van DVS worden omgetoverd tot een festivallocatie. Van de diverse zalen worden sfeervolle ruimtes gecreëerd waarin iedereen zich thuis zal voelen. DVS on Stage pakt deze avond uit met een koor, strijkers en diverse lokale artiesten in het thema Guilty Pleasure. Er omheen is er voor de festivalbezoekers een interactief programma en diverse huiskamerconcerten.

Gasten
De gasten op deze 2 avonden zijn bekend en populair in Katwijk. Het Popkoor Prestige Pro heeft al diverse tv-optredens verzorgd, Ludwig een band die gewoon “lekker muziek maakt”, Like a river een muzikaal koppel die een mooi akoestisch optreden zal verzorgen in de lounge, Lets Folk heerlijke Nederfolk, Ierse Folk en Bluegrass muziek. En dan is er ook nog Koest, het akoestisch duo dat maar een paar m2 nodig heeft voor een intieme concertervaring. De gasten spelen zelf maar zullen ook met DVS on Stage optreden in een programma vol afwisseling.

Beperkte capaciteit
Twee avonden met een geweldig programma in het fraaie clubgebouw van DVS. Er is wel een grens aan de capaciteit van het gebouw. Wees daarom op tijd met het bestellen van kaarten. Vanaf nu kunt u de kaarten bestellen via de webshop van DVS: https://dvskatwijk.nl/winkel/