Bekijk ook:
← Terug naar overzicht

DVS on Stage: Terugblik op het voorseizoen 2019

Mooie optredens en grote evenementen. Het voorseizoen van 2019 was voor DVS on Stage heel druk en veel publiek heeft mogen genieten en kennismaken van het podiumorkest van DVS. Rustig aan doen was er niet bij, er gebeurde bijna teveel om op te noemen. Snel terugkijken op de belevenissen! Interactief, klik op de links voor beeld en geluid!

Het jaar begint met het instuderen van het concertprogramma voor het grote Jubileumconcert 65 jaar DVS: Friends for Life, samen met het even oude Katwijks Chr. Mannenkoor Jubilate. Optreden voor 1.500 man publiek samen met de gehele vereniging. Wat een feest! Luister nog eens naar de Beegees-medley!

Daarna een primeur. De Seizoensopening. Alle orkesten van DVS laten horen wat er dit jaar mag worden verwacht. Ook DVS on Stage laat hun nieuwe werk horen en geeft alvast een voorproefje van de Kattukse Maestro.

Koningsdag is altijd een drukke dag. De avond ervoor mocht DVS on Stage tijdens de aubade spelen in de grote tent. De volgende ochtend actief bij het zingen in de Voorstraat, concert in de Zwanenburg en in de Zwaaikom.

Ieder jaar organiseert DVS on Stage de strijd om de titel Kattukse Maestro. Bekende Katwijkers dirigeren het orkest. Dit jaar was het wethouder Van Helden die er met de hoogste eer van door ging! Ieder jaar weer een groot feest.

Natuurlijk mag DVS on Stage niet ontbreken tijdens het volgende grote evenement: Jubileum Taptoe Katwijk. Eerst spelen in het voorprogramma en daarna nog een bijzondere pre-finale samen met de Marchingband en de Junioren. En weer zo’n 1.500 toeschouwers. Daarna: een korte vakantie en op naar net zo’n spannend naseizoen!