Bekijk ook:
← Terug naar overzicht

DVS Oliebollenactie 2018 in het teken van de Opleidingen

Maandag 31 december 2018 bakt het oliebollenbakteam van de Chr. Muziekvereniging DVS Katwijk weer de hele dag overheerlijke oliebollen. De opbrengst van de actie komt geheel ten goede aan het programma Opleidingen bij DVS. De oliebollen kunnen worden opgehaald in het clubgebouw aan de Nieuwe Duinweg 51 maar kunnen ook thuis worden bezorgd in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

De vereniging DVS is het afgelopen jaar weer flink gegroeid.Het juniorenorkest is inmiddels aangegroeid tot een groep van 80 jongens. Dit zijn jongens die net zijn begonnen aan hun Algemene Muzikale Vorming, maar ook jongens die inmiddels in het leerlingenorkest spelen en tenslotte de jongens die al deel uitmaken van het grote juniorenorkest. Alle kinderen krijgen les van professionele instructeurs en worden opgeleid om eerst te kunnen spelen in het juniorenorkest en vervolgens de overstap kunnen maken naar de Marchingband.

Natuurlijk kost het veel geld om deze grote groep jongens van een goede opleiding te voorzien. Daarom is besloten om dit jaar de opbrengst van de traditionele oliebollenactie van DVS ten goede te laten komen aan het programma Opleidingen.

U kunt de oliebollen bestellen via een mail naar oliebollenbestellen@dvskatwijk.nl. De oliebollen kunt u bestellen met of zonder rozijnen en kosten 5 stuks voor € 3,50 en 10 stuks voor € 6,00. Laten bezorgen kost € 0,50. Bezorging vindt plaats vanaf 09.00 uur en afhalen kan vanaf 10.00 uur. Vorig jaar werden maar liefst 1.500 oliebollen gebakken. Helpt u mee het record te verbreken?