Bekijk ook:
← Terug naar overzicht

DVS Katwijk zoekt dirigent voor DVS Junioren

DVS Katwijk is één van de meest toonaangevende show- en marchingbands van Nederland. Het succes van de Marchingband wordt voor een belangrijk deel mogelijk gemaakt door de Junioren van DVS. De jeugd bestaat uit drie geledingen: de Algemene Muzikale Vorming (AMV), het Leerlingenorkest en DVS Junioren met jongeren in de leeftijd van 5 -16 jaar. De Junioren van DVS zijn meervoudig Nederlands Kampioen Mars- en Show en werden tijdens het laatste Wereld Muziek Concours 2017 in Kerkrade tweede op de marswedstrijden in de First Division.

De ambities van de Junioren van DVS gaan hand in hand met gezelligheid van een fijne en sociale vereniging, de liefde voor muziek en het in stand houden van de Nederlandse show- en marchingcultuur.

Voor het jaar 2022 hebben wij plaats voor een nieuwe gedreven dirigent voor de DVS Junioren.

Profiel
De ideale dirigent heeft een conservatorium achtergrond. Heeft affiniteit met werken met jonge mensen. Is in staat om te motiveren maar heeft een warm verenigingsgevoel. Heeft ervaring in de wereld van show en marching. Het kunnen schrijven en arrangeren van muziek is een pré maar niet noodzakelijk.

De kandidaat gaat wekelijks DVS Junioren dirigeren en ook de repetitie van het Leerlingenorkest. Werkt in teamverband samen met de werkgroep Jeugd van DVS en de overige professionele individuele instructeurs van DVS. Is een positief mens die het beste uit de jonge muzikanten wil halen en ze wil begeleiden mede aan de hand van het opleidingsplan van de verenging naar een succesvolle overstap naar de Marchingband.

Wij bieden
Als dirigent van de Junioren van DVS functioneer je in de top van de Nederlandse show- en marchingwereld. Je werkt mee aan het bereiken van de doelen van het ambitieuze beleidsplan van DVS voor de jaren 2022-2030 en zorgt er zo mede voor dat DVS haar toonaangevende positie verder kan uitbouwen. Je wordt uitgedaagd, maar krijgt er heel veel plezier voor terug. Uiteraard is een passende vergoeding beschikbaar.

Heb je interesse?
Mail ons dan via junioren@dvskatwijk.nl en wij nemen direct contact met je op!