Bekijk ook:
← Terug naar overzicht

Deelnemers Kattukse Maestro 2022 bekend gemaakt

Op zaterdag 21 mei wordt weer strijd geleverd om de eretitel Kattukse Maestro 2022. Vier bekende Katwijkse prominenten dirigeren op deze avond het orkest van DVS on Stage en de winnaar wordt de opvolger van Adger van Helden die in 2019 de wedstrijd op zijn naam schreef. Plaats van handeling is het clubgebouw van DVS aan de Nieuwe Duinweg 51, aanvang 20.30 uur, de toegang is gratis. Wel dient u een ticket te reserveren via onze webshop.

Het is inmiddels een echte traditie geworden. Voor de vierde keer nemen bekende Katwijkers het op een speelse wijze tegen elkaar op. Zonder enige ervaring in het dirigeren van een orkest durven ze voor de mannen en vrouwen van DVS on Stage te staan en zo het spelen van best pittige muziekstukken tot een goed einde te brengen. Bij de finale nummers wordt het orkest ondersteund door een zanger. Een vakkundige jury beoordeelt de prestaties en roept de winnaar uit van de Kattukse Maestro 2022.

De kandidaten zijn voor de editie 2022 inmiddels bekend gemaakt en voorgesteld aan het orkest. Zij zullen de komende periode samen gaan repeteren zodat er op 21 mei een mooie avond neergezet kan worden. . Wij stellen de kandidaten graag aan u voor:

Kandidaat 1 is mevrouw Marian Krijgsman zij runt het VVV van Katwijk en heeft een Grand Café en Hotel in het centrum van Katwijk verder is zij zeer actief in het vrijwilligers leven.

Kandidaat 2 is mevrouw Anke Schüttemeyer, heeft een duurzaamheid adviesbureau en heeft in Katwijk het “Goed Groen Groei“ label ontwikkelt. Dit label heeft de doelstelling Katwijk op een duurzame en sociaal maatschappelijke manier economisch laten groeien.

Kandidaat 3 is de heer Michael van der Plas, Coördinator Bedrijfsvoering bij stichting De Brug en al enig tijd voorzitter van de Katwijkse Reddingsbrigade. Daarnaast is hij ook penningmeester bij de Sint- en Pietenactie.

Kandidaat 4 is de heer Kees Saton eigenaar van Saton optiek. Hij is gek op watersport en sport op bevroren water. Ook staat hij graag op de lange latten en zodra de mogelijkheid er is kunnen we hem daarop ook vinden.

De presentatie van de avond is in handen van de oud-deelnemers Peter Ouwehand en Anne Heijnen. De vakkundige jury bestaat uit voorzitter en voormalig dirigent van DVS on Stage Bart van Meijl ondersteund door oud-directeur van Katwijk Marketing Piet de Vries en wethouder Jacco Knape van de Gemeente Katwijk. De komende weken worden de kandidaten uitgebreid gevolgd. Volg hun avonturen via de website en social media van DVS. Regelmatig worden er filmpjes geplaatst en kunt u genieten van hun vorderingen. Wilt u genieten van de avond zelf? Kom dan op 21 mei naar het clubgebouw van DVS. U bent van harte welkom!