Bekijk ook:
← Terug naar overzicht

Ga mee naar het WMC en steun DVS

We hebben er een jaar extra op moeten wachten, maar nog ruim 4 maanden en dan is het zo ver: het Wereld Muziek Concours Kerkrade 2022 gaat door!

Heerlijk dat we weer samen kunnen gaan genieten van de vele toporkesten die met elkaar de muzikale strijd aangaan op de diverse wedstrijdonderdelen. En natuurlijk! Ook deze editie hebben wij als DVS Katwijk weer ons eigen DVS Supportersvak in het Parkstad Stadion van Roda JC in Kerkrade. Steun DVS en geniet van alle onze collega-orkesten. Met dit jaar een geheel andere opzet en nog spannender dan ooit.

Zorg daarom dat je op tijd je tickets in huis hebt. Of je nu met eigen vervoer naar Limburg afreist of dat je graag gebruik wilt maken van het georganiseerde vervoer. Natuurlijk met de traditionele DVS-gadget. Die houden we natuurlijk nog even geheim 🙂. Door de nieuwe opzet wordt het ook drukker in het stadion. We nemen je even mee in de veranderingen en de mogelijkheden.

ZATERDAG 23 JULI 2022 – DVS JUNIOREN OP DE MARS

Ook in 2022 doen onze Junioren weer mee aan het WMC. In 2017 hebben zij een ieders hart gestolen met hun tweede plaats op de Marswedstrijden in de World Division, het 2e niveau. Dit jaar lopen zij hun marswedstrijd in de gloednieuwe Jeugddivisie. Natuurlijk gaan we ze steunen. De Junioren lopen hun mars om 12.15 uur (onder voorbehoud) en de prijsuitreiking is aan het einde van de dag.

We organiseren een supportersreis. Met een luxe touringcar vertrekken jullie in de vroege morgen uit Katwijk en worden jullie ’s avonds weer veilig vanuit Kerkrade thuisgebracht.
Boek deze reis inclusief ticket voor het DVS Supportersvak en gadget voor slechts € 45,00. Ga je liever op eigen gelegenheid? Boek dan alleen het ticket met de gratis gadget voor € 7,00. Ga nu naar de webshop:

WMC 2022 – Ticket-Buscombi DVS Junioren 23 juli

WMC 2022 – Ticket met eigen vervoer DVS Junioren 23 juli

ZATERDAG 30 JULI 2022 – DVS MARCHINGBAND OP MARS EN SHOW

Dan onze Marchingband. Klaar voor hun 10e deelname aan het WMC. Maar deze keer anders dan anders. We leggen het even uit:

In de hoogste divisie van de Showwedstrijden (Championship Division) zijn 16 bands ingedeeld. Dit zijn de korpsen uit de top van Nederland en toppers uit het buitenland. Op vrijdag 29 juli werken zij de voorronde af, de zogenaamde prelims. De beste 12 bands plaatsen zich voor de finale op zondag 31 juli. De overige bands gaan over naar het tweede niveau (World Division). Als DVS zich voor de finale plaatst mogen wij van het WMC onze show uitvoeren op zaterdag 30 juli.

Deze verandering heeft ook grote gevolgen voor de Marswedstrijden in de hoogste divisie. Alle toppers zullen hun Mars op zaterdag 30 juli gaan uitvoeren. Voor het eerst zal de Marchingband op dezelfde dag de strijd aanbinden met alle concurrenten. Een enorm spektakel dat er voor zorgt dat het stadion ook op laatste zaterdag bomvol zal zitten. Natuurlijk is het dan extra belangrijk dat we een geweldig DVS Supportersvak hebben die de Marchingband kan ondersteunen. We hebben geregeld dat ons Supportersvak een prachtig beeld heeft op het marsconcours!

Ook deze zaterdag kun je met de luxe touringcar afreizen naar Kerkrade voor slechts € 55,00. Je bent dan verzekerd van een ticket voor het DVS-Supportersvak inclusief gadget. Liever met eigen vervoer? Boek dan je ticket met gratis gadget inbegrepen voor € 15,00. Ga nu naar de webshop:

WMC 2022 – Ticket-Buscombi DVS Marchingband 30 juli

WMC 2022 – Ticket met eigen vervoer DVS Marchingband 30 juli

VRIJDAG 29 JULI 2022 – DVS MARCHINGBAND IN DE PRELIMS

Heb je de kriebels en wil je er bij zijn als de Marchingband zich gaat proberen te plaatsen voor de finale van de Showwedstrijden? Wij hebben op deze vrijdag helaas géén supportersbus maar we kunnen wel de tickets regelen voor het DVS Supportersvak op de beroemde Koempelzijde van het stadion van Roda JC Kerkrade. De Marchingband is aan de beurt om 15.00 uur (onder voorbehoud). Deze kun je ook weer boeken via onze webshop:

WMC 2022 – Ticket met eigen vervoer DVS Marchingband 29 juli

Na twee jaar vol Corona-ellende gaan we nu op voor een fantastisch WMC vol verrassingen. Mogen we op jullie steun rekenen?