Bekijk ook:
← Terug naar overzicht

Festival on Stage, een avond vol “Love”!

Gegevens Festival on Stage

Datum: 17 december 2022
Locatie: Clubgebouw DVS, Nieuwe Duinweg 51 in Katwijk.
Deelnemers naast DVS on Stage: The Afternooners, DJ Martiens & Patrick Messemaker, Koest, Like A Rive en Popkoor Prestige Pro.
Kaarten verkrijgbaar via de webshop van DVS.

Huiskamersfeer

De opzet van het Festival is gelijk aan dat van vorige jaar. Behalve dat er dit jaar geen Concert on Stage is. Er zijn dit jaar dus geen zitplaatsen. Zaterdagavond 17 december zal het clubgebouw van DVS worden omgetoverd tot een waar indoor festivallocatie. Er zal in de verschillende ruimtes een diversiteit van muziekstijlen kunnen worden beluisterd. Dit alles in een gezellig huiskamersfeer onder het genot van een lekker drankje in de hand.

In de grote theaterzaal zal DVS On Stage samen met een groep strijkers en het Popkoor Prestige Pro een aantal bekend in de oren klinkende nummers spelen. Dit zal bij iedereen oude herinneringen oproepen. Verder zijn er nog solo zangers uitgenodigd die voor de feestelijk omlijsting gaan zorgen.

Line-up

Ook dit jaar biedt de line-up van het Festival weer een zeer aantrekkelijk programma. Dit jaar is het thema “Love is all”. De gasten op deze avond zijn bekend en populair in Katwijk. Het Popkoor Prestige Pro heeft al diverse tv-optredens verzorgd, The Afternooners, een trio met een enorm uitgebreid repertoire. Zij verzorgen een muzikale reis door de tijd met de liedjes die er toe doen. DJ Martens & Patrick Messemaker, met hun vlotte manier van draaien, zingen en het inspelen op het publiek weten zij er altijd weer een knalfeest van te maken. Niets is hen te gek.
Koest, het akoestische duo dat maar een paar vierkante meter nodig heeft voor een intieme concertervaring, Like a River is een muzikaal koppel dat een fraai akoestisch optreden zal verzorgen.. En dat met centraal DVS on Stage, voor de gelegenheid weer ondersteund door een prachtige groep strijkers.

Kaarten bestellen

Zolang de voorraad strekt zijn de kaarten voor het Festival on Stage op 17 december voor € 15,00 te bestellen via de webshop van DVS: www.dvskatwijk.nl/winkel.