Bekijk ook:
← Terug naar overzicht

DVS on Stage laat tijdens de Sing Along publiek swingen en zingen 

Een golf van gezelligheid en muzikaliteit overspoelde de zaal tijdens de Sing Along van DVS on Stage. Het doel van de avond was duidelijk: vol overgave meeswingen en meezingen met de herkenbare nummers van de Sing Along. Dit gebeurde met meer dan honderd procent inzet! Het was een feest waar iedereen van genoot en nog lang over zal napraten.

Op 13 april was het eindelijk zover: de langverwachte Sing Along van DVS on Stage vond plaats. Met een goed gevulde zaal begon de avond vol verwachting. Het publiek was in een enthousiaste stemming en klaar voor een avond vol gezelligheid.

De avond was opgedeeld in verschillende blokken, in elk blok kwam een mix van verschillende muziekstijlen aan bod. Het zeemanskoor zong over “Het ruisen der golven” en “Little ship keep Sailing”. Het publiek deinde en zong uitbundig mee. 

De onmiskenbare gangmaker van de avond, Patrick Messemaker, vulde het programma aan. Met zijn feestelijke “Polonaise Hollandaise medley” en de alom bekende “Engelbewaarder” kreeg hij het hele publiek van zijn stoel. DVS on Stage nam iedereen mee met een aantal gouwe ouwe zoals “Ik krijg een heel apart gevoel van binnen” en “Er zitten twee motten in m’n ouwe jas”. Zangeres Desiré Borgschot was een prachtige aanvulling op de line-up. Samen met DVS on Stage zong zij tijdloze klassiekers van het Songfestival en het nummer “Hey Jude”. Natuurlijk mocht ook André Hazes niet ontbreken op deze bruisende avond.

Dankzij twee handige schermen konden alle aanwezigen moeiteloos de songteksten volgen en uit volle borst meezingen. 

De avond werd afgesloten met een spetterende afterparty waar Patrick Messemaker nogmaals zijn repertoire liet horen. Hier konden de feestgangers nog verder zingen en springen en er werd zelfs nog een polonaise ingezet. Een zeer geslaagde afsluiting van een onvergetelijke avond.

Dankzij het enthousiaste publiek en de muzikanten is de Sing Along van DVS on Stage een prachtige avond geworden. Ben jij er in 2025 ook weer bij om mee te swingen en zingen?