Bekijk ook:
← Terug naar overzicht

Festival on Stage 2023

Datum: 18 november 2023
Locatie: Clubgebouw DVS, Nieuwe Duinweg 51 in Katwijk
Deelnemers naast DVS on Stage: Country in-laws, Cazzo Grosso, 80 Rock Legends

Kaarten verkrijgbaar via de webshop van DVS.
Setting: Huiskamersfeer

Zaterdag 18 november wordt het Festival on Stage gehouden. In verschillende ruimtes kan je luisteren naar uiteenlopende muziekstijlen. Dit alles in een gezellige huiskamersfeer onder het genot van een lekker drankje in de hand. Op het Festival zijn geen zitplaatsen en de toegang is voor 18 jaar en ouder.

In de grote theaterzaal zal DVS on Stage samen met een groep strijkers, een koor en zangers een groot aantal bekend in de oren klinkende nummers spelen. Verder zijn er nog solozangers uitgenodigd die voor de feestelijke omlijsting gaan zorgen.

Line-up
Ook dit jaar biedt de line-up van het Festival weer een zeer aantrekkelijk en verrassend programma. De gasten op deze avond zijn bekend en populair in Katwijk.
Cazzo Grosso, een vijfkoppige Katwijkse band die stevige rock muziek speelt. Ze spelen covers van echte knallende classics tot hele grote dikke platen van nu in een rock jasje. Ze staan garant voor een lekker feest.

The Country-Inlaws, een muzikaal gezelschap bestaande uit 5 muzikanten met een gedeelde voorliefde voor de Nashville sound. De Inlaws brengen niet alleen de Amerikaanse country klassiekers ten gehore, maar ze verweven ook de identieke country sound met bekende alledaagse meezingers. Rond deze line-up, speelt DVS on Stage natuurlijk een centrale rol. Heb jij er nu ook al zin in?

Tickets voor Festival on Stage op 18 november kosten 15 euro en zijn online te bestellen via de webshop van DVS.