Bekijk ook:
← Terug naar overzicht

Big Band Plus organiseert Big Party Plus

Door en voor jong en oud

Op zaterdag 18 november organiseert Big Band Plus van DVS voor het vierde jaar Big Party Plus. Een avond met diverse muziekstijlen voor en door jong en oud. Speciale gasten zijn K&G3, de Junioren van DVS en blaaskapel De gespleten klomp. Big Party Plus vindt plaats in het clubgebouw van DVS aan de Nieuwe Duinweg 51 in Katwijk en begint om 20.00 uur. De toegang is gratis.

Big Band Plus is de jongste telg binnen DVS en heeft haar sporen ruimschoots verdiend. Het orkest is breed inzetbaar en gaat muzikale uitdagingen nooit uit de weg. Eerder heeft Big Band Plus opgetreden met bekende coverbands en artiesten, zoals musicalster Antje Monteiro. En in mei van dit jaar had Big Band Plus een prominente rol in de zoektocht naar de Kattukse Maestro. Tijdens Big Party Plus brengt het orkest naast het veelzijdige bestaande repertoire ook nummers van ELO, Meat Loaf en John Williams.

“Big Party Plus is geen concert, maar een mix van een top muzikaal programma en ontspanning”, aldus Kees Onderwater namens Big Band Plus. “We zijn blij met de komst van K&G3, het podiumorkest van K&G met vele jaren muzikale ervaring. Op hun programma staan musical-, film-, pop-, latin- en dansmuziek, maar ook ballades en klassieke muziek. De avond wordt in stijl afgesloten met blaaskapel De gespleten Klomp van K&G die dit jaar 50 jaar bestaat. Zij brengen dansmuziek en vrolijke meezingers.”

De hele avond is er voldoende gelegenheid om naar muziek te luisteren, bij te praten met vrienden en kennissen en sfeer en meer te proeven. “Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd en dit samen met de mooie entourage in het clubgebouw van DVS aan de Nieuwe Duinweg maakt Big Party Plus tot een niet te missen avond op 18 november.”

Muzikanten gezocht
Big Band Plus is op zoek naar nieuwe leden voor alle secties en in het bijzonder een toetsenist, gitarist en vocalisten. Ben jij op zoek naar een orkest dat bij je past? Kom sfeer proeven tijdens een repetitie van Big Band Plus op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur of stuur voor meer informatie een e-mail naar Bigbandplus@DVSKatwijk.nl.