Bekijk ook:
← Terug naar overzicht

Verkoop Festival on Stage officieel gestart

In november bestaat DVS on Stage precies 10 jaar en dit gaat gevierd worden met een groots ‘Festival on Stage’ op zaterdagavond 16 november 2019 in het clubgebouw van DVS aan de Nieuwe Duinweg 51 in Katwijk. Een groot aantal muzikale gasten gaan zorgen voor een geweldig spektakel. De voorverkoop is nu officieel gestart. Kaarten in de voorverkoop: € 12,50 via de webshop van DVS.

Nu alle mooie en druk bezochte evenementen in het kader van 65 jaar DVS achter de rug zijn wordt het hoog tijd om aandacht te besteden aan een volgende mijlpaal: DVS on Stage bestaat 10 jaar. Het podiumorkest van DVS bestaat uit oud-leden van DVS die hun muzikale sporen ruimschoots hebben verdiend binnen DVS aangevuld met enthousiaste mannen en vrouwen die graag muziek willen maken bij DVS. Een succesformule want het orkest treedt vaak op in Katwijk en daarbuiten en organiseert regelmatig muzikale party’s en niet te vergeten de jaarlijkse strijd om de titel van de Kattukse Maestro.

Groot Festival

Tien jaar DVS on Stage verdient een nieuw evenement: Festival on Stage. Het bekende clubgebouw van DVS wordt omgetoverd tot een festivallocatie met in de grote zaal een theater en in diverse andere zalen worden intieme kleinere concertruimtes gecreëerd. DVS on Stage pakt deze avond uit met een koor, strijkers en diverse artiesten in het thema Symfonic Rock. Er omheen is er voor de festivalbezoekers een interactief programma en diverse huiskamerconcerten.  Een uniek concept met voor elk wat wils.

Gasten

De gasten op deze avond zijn bekend en populair in Katwijk.  Het Popkoor Prestige Pro heeft al diverse tv-optredens verzorgd, zangeres/gitariste Angela Star is een bekende Katwijkse verschijning en rockband Los Electros heeft al vaak de Oranjefeesten op zijn kop gezet. De Katwijkers Alex van der Spek en Dirk Jan van Rijn vormen het akoestisch gitaarduo Retuned. Weer in een geheel andere stijl dan het tranentrekkers- en smartlappentrio Sohietikietikhietars! En dan is er ook nog Koest, het akoestisch duo dat maar een paar m2 nodig heeft voor een intieme concertervaring.

De gasten spelen zelf, maar ook samen en zullen ook met DVS on Stage optreden in een programma vol afwisseling van Rock, Hazes, Kensington tot aan het bekende Bohemian Rhapsody van Queen.

Beperkte capaciteit

Een geweldig programma in het fraaie clubgebouw van DVS. Er is wel een grens aan de capaciteit van het gebouw. Wees daarom op tijd met het bestellen van kaarten. Vanaf nu kunt u de kaarten bestellen via de webshop van DVS: www.dvskatwijk.nl