Bekijk ook:
← Terug naar overzicht

Swingende Kerst met de Marchingband van DVS

De dagen worden al korter, de wintertijd is alweer gekomen. En wat gaat de tijd snel: nog even en het is weer Kerst!  Misschien wel de mooiste tijd van het jaar. Een tijd voor familie, voor kerstvieringen en een tijd voor het genieten van de heerlijke kerstsfeer. De Marchingband van DVS zal dit jaar uw kerstgevoel extra glans geven! Speciaal voor u verzorgen zij op vrijdagavond 13 december en zaterdagavond 14 december een unieke kerstshow ‘Christmas with Friends’ in het clubgebouw van DVS aan de Nieuwe Duinweg 51 in Katwijk.

Een show boordevol swingende, romantische en ingetogen kerstnummers in de o zo vertrouwde sound van de Marchingband. En met geweldige ‘Friends’ : de bekende coverband Support Act die zowel zelf als samen met de Marchingband zullen spelen in het mooie clubgebouw dat volledig in kerstsfeer is opgetuigd, voorzien van een theater met achtergrondbeelden.

Wie kent niet het swingende ‘All I want for Christmas is You!’ of ‘Santa Claus is coming to Town!’? Wie zingt nooit mee met ‘Driving home for Christmas’? Maar ook ‘Hallelujah’, ‘Silent Night’ en ‘Go Tell it on the Mountain’ zullen niet ontbreken. Kortom, een avond vol kerstsfeer met de Marchingband en Support Act die allebei na een druk jaar eens heerlijk uit hun comfort zone stappen.

Een avond met familie, vrienden en fans om heerlijk ontspannen te genieten en je voor te bereiden op de Kerstdagen. Na afloop lekker natafelen in de sfeervolle setting van het clubgebouw.

Er is in de grote zaal van het clubgebouw maar plaats voor 200 bezoekers per avond. Een intieme avond waar je bovenop de muzikanten kunt genieten van al het moois. Er zijn al heel wat kaarten van € 12,50 via de webshop van DVS verkocht. Wees daarom op tijd met het bestellen van de kaartjes, want er geldt:  wie het eerst komt die het eerst maalt!

Koop hier uw tickets: https://dvskatwijk.nl/winkel/