Bekijk ook:
← Terug naar overzicht

Festival on Stage bijna uitverkocht

Het eerste Festival on Stage wordt a.s. zaterdag 16 november gehouden in een nagenoeg uitverkocht clubgebouw van DVS aan de Nieuwe Duinweg 51. Snelle beslissers kunnen nog hun kaarten veilig stellen via de webshop van DVS. Kaarten in de voorverkoop kosten € 12,50, aan de zaal € 15,00. Aanvang 20.00 uur.


Het eerste indoor Festival in het clubgebouw van DVS staat in het teken van het 10 jarig bestaan van DVS on Stage, het podiumorkest van DVS. In verschillende zalen van het gebouw treden bekende namen uit de regio op en zorgen voor een zeer gevarieerde muzikale avond voor bijna 300 muziekliefhebbers. Van pop tot rock, van akoestisch tot feestmuziek. Een muzikale ontdekkingsreis door het hele gebouw, voor iedere bezoeker wat wils.


Natuurlijk speelt DVS on Stage een aantal sessies, soms alleen, maar vaak ook met hun speciale gasten. Onder hen een strijkkwartet, een combo, verschillende zangers en het bekende Popkoor Prestige Pro. Het Katwijkse publiek is zeker ook bekend met de andere acts. Los Electros heeft al vaak de Katwijkse zalen op zijn kop gezet. Voor de intieme gedeeltes kunnen ze genieten van Retuned en Koest en van gitariste Angela Star. Sohietikietikhietars is ook van de partij met hun tranentrekkers en smartlappen.


Het indoor festival is een uniek concept voor Katwijk en een aanrader voor iedereen met een brede muzieksmaak. Oud DVS-leden en muzikanten die nieuwsgierig zijn naar DVS on Stage zijn van harte welkom op het festival, nieuwe muzikanten zijn nog steeds van harte welkom!