Bekijk ook:
← Terug naar overzicht

DVS on Stage zoekt nieuwe dirigent

Ruim 10 jaar geleden trad Bart van Meijl aan als dirigent met als missie het Big Band Plus orkest van DVS muzikaal te begeleiden naar een niveau in lijn met de overige orkesten. En die missie is zeker geslaagd!  Dat wat begon met een klein groepje enthousiaste musici is in de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot een orkest dat zeker zijn mannetje staat in de amateurmuziek wereld.

Stelselmatig is er over een periode van 10 jaar gewerkt aan kwaliteit, muzikaliteit en gezelligheid. Er werden samen doelstellingen vastgelegd en we kunnen vaststellen dat deze doelen zijn bereikt. “DVS on Stage” een groep van 35 muzikanten die jaarlijks 10-15 optredens verzorgen.

Naast zelf optreden organiseert DVS on Stage tevens evenementen, vaak in samenwerking met gastmuzikanten op een niveau waar de vereniging DVS trots op is. Kortom DVS on Stage is uitgegroeid tot het orkest wat DVS & Bart voor ogen hadden.Na ruim 10 jaar samenwerking en veel mooie projecten en concerten zijn orkest en dirigent toe aan nieuwe uitdagingen. Er staan al nieuwe projecten in de planning die DVS on Stage een prachtig vooruitzicht geven.

DVS on Stage zal in de komende 6 maanden samen met Bart op zoek gaan naar een passende dirigent voor deze komende periode met nieuwe uitdagingen.

Bart zal bij de vereniging betrokken blijven als speciaal adviseur. Zijn kennis en expertise heeft de vereniging al veel gebracht en De vereniging is verheugd dat Bart in deze rol wil aanblijven.